Awave gästas av K27 i nya singeln "Fame"

Tredje singeln av Kristianstad-baserade artisten

Awave debuterade i år med singeln ”All My Life” och har sedan dess varit en av de mest intressanta nykomlingarna på hiphop-scenen i Sverige. Kristianstad-rapparen signades till Aden & Asmes label Blood Line (BL), och blev därmed den tredje signade artisten på skivbolaget. Den populära debuten följdes upp med ”Road” och nu följer han upp med den tredje singeln ”Fame” som gästas av K27.

I låten som är producerad av NBL-producenten Philip rappar Awave om tillit och vänskap. Där han i refrängen ifrågasätter om vännerna står bakom honom för vänskapen eller kändiskapet.

”Är dom med mig eller vill de ha fame/Jag minns tider vi vann/Nu vi sitter med pain/Om jag faller och faller, kommer du hämta upp mig/ Om jag håller metallen, kommer du lita på mig?”

 

Låten släpptes med en tillhörande musikvideo regisserad av Kristoffer Jansson. Awave fortsätter övertyga att han är det nästa stora namnet att hålla ögonen på i Sverige. Lyssna på låten samt spana in videon ovan!