Axwell /\ Ingrosso öppnar pop-up butik i Stockholm

Axwell /\ Ingrosso kommer att öppna en Pop Up-butik i centrala Stockholm för att fira releasen av deras nya singel ”Dreamer” som släpps nästa fredag.

Axel och Ingrosso kommer att öppna pop-up-butiken Dreamer Space i Stockholm. Där kommer man b.la. att sälja begränsade utgåvor av Axwell /\ Ingrosso-merch som är designade av Palm Angels Creative Director, Francesco Ragazzi. Sortimentet har tidigare i år lanserat utsålda kollektioner i Harajuku, Tokyo och under Milano Fashion Week.

Dreamer Space kommer även vara ett event med videoinstallationer, en interaktiv fotoupplevelse och förhandslyssning av Axwell /\ Ingrosso nya musik. Ett få antal fans kommer även att vinna chansen att få delta på en intim lanseringsfest på kvällen den 6 december. Axwell /\ Ingrosso’s nya singel ”Dreamer” släpps den 8 december och man är även nominerad till tre kategorier på P3 Guld.

Pop-up butiken är öppen både på onsdag den 6 december och torsdag den 7 december från kl 10:00. Butiken kommer att hålla till på ”A House” på Uggelviksgatan 2A och det är först till kvarn som gäller.

Axwell /\ Ingrosso ”Dreamer Space”
Uggleviksgatan 2A ”A House”
Stockholm, Sweden
114 27