Aybes debut-år fortsätter med "Low"

Efter råa "Brr" och hetska "OTF" kommer nu en låt som kombinerar de båda med en hint av klubb, afrobeat och drill

 

Stockholmsrapparen Aybe är tillbaka igen med en fjärde singel efter tre månaders uppehåll sedan ”OTF”, som följde samarbetet ”Återigen” med Malmö-duon 9liv och debutsingeln ”Brr”. Nya ”Low” fortsätter att bygga vidare på rapparens starka debut-år, som sett honom utforska sounds mellan drill, trap och fransk klubb. Denna gång kombinerar han drill-soundet han debuterade med på ”Brr” med den allt mer förekommande genren afrobeat, för att få en somrig spin på sina självsäkra no nonsense-bars.

“Low var ursprungligen en freestyle som blev så pass omtyckt att grabbarna övertygade mig att spela in den och släppa den”, säger Aybe.

Beatet är producerat av UK-producenten Mayan The Producer som tidigare jobbat med världsartister artister som French Montana och Young Adz från D-Block Europe. Låten är dock mixad och mastrad av ett mer familjärt namn på den svenska hiphop-scenen, de Stockholmsbaserade Shydesweden.

Aybe och hans management passar även på att hälsa att han har ett tiotal låtar redo i valvet, så förvänta er att höra mycket mer från rapparen under 2023 och framåt.

Lyssna på ”Low” i DOPEST Playlist!