Aybe startar året med "G Klass"

Debutåret 2023 avslutades med en mäktig musikvideo inspelad på Island – nu fortsätter rapparen hålla upp sitt momentum

Aybe klev in i hiphop-Sverige i början av 2023 med den drill-betonade ”Brr”, som lyftes till oanade höjder för en debutant genom en helikopter-gästad musikvideo. Under året skulle musikvideos bli något av hans signum då vi fick se honom i flera spektakulära situationer, bland annat med krokodiler i ”Lacoste” & bland Islands storslagna natur i ”Hate It Or Love It”.

Conor McGregor, den ikoniska UFC-stjärnan, öppnar låten med sin karaktäristiskt kaxiga persona och sätter tonen för resten av låten. I ”G Klass” reflekterar Aybe över sina inre demoner och de utmaningar han har mött på sin resa genom livet. Texterna fångar känslan av att vara fångad mellan hopp och förtvivlan, där han öppet uttrycker sin kamp med starka känslor av hat och sorg.

”’G Klass’ är en personlig reflektion av min historia och hur mitt förflutna har format mitt liv. Det är mina tankar, känslor & erfarenheter som jag delar för att låta lyssnarna förstå mig bättre”, säger Aybe.

Lyssna på ”G Klass” och mer ny musik i DOPEST Playlist!