B.Baby släpper kärleksfulla "Take Me High"

En känslosam och melodisk pianobanger

Göteborgs egna B.Baby har med en rad olika smash-hits som ”Talk About It” och ”Öga Oss” tagit sig upp som ett av gamets främsta melodiker. Han har en oneklig talang för flows och catchiga tongångar, som gång på gång visas upp i både singlar och album. Med en singel i bagaget i år, är det redan nu dags för nästa med ”Take Me High”, en kärleksfull banger som följer upp Alla hjärtans dag perfekt.

Stjärnskottet Oscar Chase, från GBG, är tidigare känd för sina fantastiska melankoliska vibbar för bland andra Aden x Asme. Han blandar gärna vackra röst-samples och pianoriff till perfektion. Det är just det han lägger på B.Baby’s nya släpp, vilket passar artistens sound suveränt.

Rapparen lägger en refräng fylld med melodi och känsla när han sjunger om hur kvinnan i frågan får honom att känna. Verserna ger oss ett någorlunda snabbare tempo i flowet när han reflekterar över livet och kärleken.

”Kan du nypa mig det känns som en dröm / Och att jag lyckats med musiken, det var bara en slump / Och folk de stoppar mig för bilder, än idag det känns skumt / Och luren ringer hela tiden, låt mig vara en sekund”

”Take Me High” är ännu en uppvisning på B.Baby’s otroliga talang, samt känsla för beat-val. Åter igen briljerar han på det relativt korta låten, där allt känns äkta, och fyllt med hjärta och kärlek.

Lyssna på ”Take Me High” i DOPEST Playlist nedan!