Babas teamar upp med New Black i nytt samarbete

BABAS merch producerat av New Black

Babas har under det senaste året gått från en hamburgerkedja i Högdalen til en viktig pjäs inom populärkulturen. Restaurangkedjan som utökats till totalt tre stycken i Stockholm har blivit ett hem för artister och kreatörer av olika slag. Babas erbjuder en artist varje månad att göra sin egen burgare till försäljning och i samband med detta har vi fått se allt från Jireels ”CATALEYA”-burgare till Kaliffas ”Helt seriöst” som nu är en del av menyn.

Nu presenteras ett samarbete med svenska streetwear etiketten New Black. New Black startade som ett simpelt klädmärke men spred sig därefter internationellt. På senare år har New Black gått från ett klädmärke till en pelare inom den svenska hiphop-scenen med relevanta samarbeten, events och support av olika slag. Samarbetet inkluderar hoodies och t-shirt som kommer att finnas tillgänglig på BABAS och via New Black.

För att fira samarbetet gör man tre ”block parties” i hjärtat av Södermalm på Maria Prästgårdsgata 15 (New Black Store). Första eventet drar igång torsdag 23/5 där vi kan förvänta oss musik, dryck och billiga burgare.

Spana in merchen ovan och besök BABAS i Högdalen, Heron City eller Nacka för att köpa!