Baby Mala med i EA FC 24 officiella soundtrack med "1,2 & MER"

Den svenska låten kommer höras i kommande spelet

Baby Mala, 25, från Göteborg är artisten, skådespelaren och dansaren som debuterade år 2021 med singeln ”BAGS”. Sedan debuten har Baby Mala hunnit göra musik med Imenella, varit förband till Jireel, och spelat på festivaler runt om i Sverige.

Tidigare i år släppte hon den poppiga singeln ”CEO”, en peppig låt som lyfter de positiva sidorna med att lämna en relation. Nu är hon tillbaka med nya singeln ”1, 2 & MER”. En kaxig låt om att inte nöja sig och att nå sina mål, hur många dom än är.

Nu är det officiellt att ”1, 2 & MER” är utvald till EA FC 24:s officiella soundtrack. Låten kommer att höras i spelet och tidigare har det bara varit ett fåtal svenska artisters låtar som valts in, bl.a Avicii. Soundtracket tillåter miljontals fans runtom i världen att upptäcka ny musik från olika länder och inkluderar alla genrer.

”Att få vara en del av soundtracket är en enorm milstolpe för mig. Det känns som att jag gör något rätt,” berättar Baby Mala. 

Lyssna på nya singeln 1,2 & MER av Baby Mala nedan, och missa heller inte musikvideon inspelad i Brasilien, producerad av LHD Productions.