• Foto: Sneaker Politics
  • Foto: Sneaker Politics
  • Foto: Sneaker Politics
  • Bad Bunny har setts i skorna. Foto: Sneakernews

Bad Bunny & adidas släpper svart version av Response CL

Efter populära releaser i gul och beige kommer nu ett efterlängtat par i ”Core Black”, ryktas att släppas redan i veckan

Världsstjärnan Bad Bunny från Puerto Rico har sedan debuten 2016 blivit en av de största någonsin inom reggaeton och vad han själv beskriver som "latin-trap". Senaste albumet Un Verano Sin Ti har idag fem (!) olika låtar som nått över en miljard spelningar på Spotify och genom karriären har han oräkneliga låtar som nått upp i hundratals miljoner streams.

Vid sidan av musiken har han även blivit något av en modeikon, med sina egna fits och uppmärksammade samarbeten med adidas. Den senaste i raden av skor de tagit fram tillsammans är kanske den mest efterlängtade hittills, då det är en svart version av han Response CL, som tidigare endast släppts i ljusare färger. För mer än ett år sen sågs han på scen i skorna, men det är först nu information om släppet kommit ut.

Skon har en övervägande svart färgskala genom majoriteten av överdelens design som även dekoreras av "rinnande" gråa accenter, medans de tre strecekn på sidorna ser ut att vara blå/lila. Mellansulan och yttersulan har samma low-key look, vilket gör dem till ett extremt mångsidigt val.

Hemsidan Sneaker Politics är en av de som hävdar att släppet sker nu på midsommardagen, lördag den 24:e juni. Om det stämmer återstår att se då inget officiellt ord har kommit från varken artisten eller adidas, men priset lär hamna runt omkring 1 700kr, där det varit på tidigare versioner.