Bad Bunny avslöjar sitt nästa album med trailer

Världsstjärnan släppte nyligen singel, nu får vi även en albumtitel

Det är Bad Bunny season, vilket 29-åringen nyligen statuerade genom en sista singel till det kommande albumet Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana vid namn "UN PREVIEW". Albumet blir den Puertoricanska artistens femte solo-projekt och följer upp det miljardstreamande Un Verano Sin Ti från 2022.

"Kungen av Latin-Trap" har fått rykten kring ett nytt album att snurra enda sedan han släppte "WHERE SHE GOES" i början av sommaren, men det är först nu han avslöjar projektet formellt genom en trailer på sin Instagram. I klippet ser vi Bad Bunny på väg till den restaurangen Carbone i New York medans han tänder en cigarr i baksätet på en lyxbil. Klippet avslutas med titeln på albumet, och har en caption som kan översättas till: "Den mest efterlängtade dagen för många är här...".

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @badbunnypr

Vi vet inte särskilt mycket om albumet utöver detta, men stjärnan har tidigare hintat till att det kommer att ha 22 spår. Detta genom en skämtsam tweet, där han skriver ut att hela tracklisten är fylld av spår döpta till "FUEGO". Albumet förväntas dyka upp nu på fredag den 13:e oktober.