BAPE x Reebok visar upp Club C 85 & Instapump Fury

Deras tredje collab

BAPE och Reebok är tillbaka med ett nytt samarbete. Den här gången gör de sig redo för att släppa hela två silhuetter. Vi får Club C 85, men även Instapump Fury. Det här blir faktiskt tredje gången som varumärkena går samman för ett gemensamt släpp.

Club C 85 är en minimalistisk och avskalad sko. Perfekt för dig som gillar en simpel, men stilren look. Och vill addera det där lilla extra. Skon kommer i vitt läder, men det som bryter av är kontrasterande sömmar i rött och blått. Dessutom finner vi BAPE’s klassiska stjärn-motiv på innerfoten. Co-branding från de två återfinns på både hälen och tungan.

Instapump Fury är tvärt emot. Istället för minimalism är de extra allt, med en design som sticker ut. De kommer med BAPE’s signatur kamouflagemönster i flera olika färger. Däribland beige, militärgrön, röd, lila och blå. ”BAPE STA” syns broderat på hälen, och vi ser även märkets klassiska apmotiv.

BAPE x Reebok Club C 85 och Instapump Fury kommer kosta $150 USD respektive $200 USD. De släpps via BAPE’s webbutik den 15 januari, samt på Reebok’s hemsida den 21 januari.