BAPE lanserar sin SS24-kollektion med japansk kampanj

Nickar till sina rötter med photoshoot bland Bonsai-träd – se bilder på den Y2K-inspirerade kollektionen här

Efter att ha spenderat 2023 med att fira sin 30-årsdag har den japanska klassikern BAPE nu laddat om för 2024 med sin SS24-kollektion.

Med inspiration från olika streetkulturer och den trendiga Y2K-looken hyllar den senaste kollektionen kreativa idéer och det japanska klädarvet. De åstadkommer detta genom tre unika teman: ”WEEKEND CHILLIN”, ”GREEK LIFE” & ”STREET VIBES”.

De kombinerar alla sina influenser i dessa tre kategorier, som rör sig mellan avslappnade skjortor och t-shirts, retro-futuristiska tracksuits och jackor med graffiti-inspirerade tryck över hela plaggen. Klassiker som kamouflage-hoodien finns såklart även med i utbudet, tillsammans med ikoniska accessoarer som en nyckelringsdocka föreställandes maskoten Baby Milo.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av A BATHING APE® OFFICIAL (@bape_japan)

Utöver kläderna lanseras även en ny runda av den ikoniska sneakern BAPE SK8 STA, som kommer i två färgställningar med militärgrön respektive grå/svart.

Hela kollektionen finns ute nu på BAPE:s hemsida, samt i samtliga globala BAPE-butiker. I galleriet ovan hittar du några av våra favoriter från kollektionen, samt bilder från den lokalt förankrade fotokampanjen!