BAPE teamar upp med Wiz Khalifa för BAPE HEAD-inspirerad kollektion

Khalifa är nästa rappare att stå bredvid Baby Milo

BAPE fortsätter med deras kollektioner ihop med artister, denna gång är det Wiz Khalifa som får fronta den senaste kollektionen. Precis som tidigare BAPE Head Show Merch som inkluderade artister som Kid Cudi, Pusha T och Big Sean så släpper man en hel kollektion med Wiz Khalifa. Även i denna kollektion använder man sig av samma stil som tagits fram av designern MANKEY, där artisten porträtteras bredvid Baby Milo.

I lookbooken som visas upp ser vi att kollektionen består av hoodies, crewnecks och t-shirts. Även en Shark Face Hoodie kommer att vara tillgänglig i kollektionen. På hoodien och t-shirts ser vi illustrerade Wiz Khalifa bredvid Baby Milo och i de andra plaggen ser vi BAPE’s APE HEAD med Khalifas dreads och solglasögon. Shark Hoodien har den klassiska hoodien med signatur-luvan, Wiz Khalifas APE HEAD på baksidan och en Wiz Khalifa logga på bröstet.

Wiz Khalifa x BAPE kollektionen släpps hos utvalda BAPE-återförsäljare samt bape.com på lördag 27 juli. Priserna varierar mellan 115-465 USD inklusive skatt (1000-4400 SEK).