NUDIENT är ett självbeskrivet "fashion tech"-varumärke som grundades i Stockholm 2016. De är kända för att skapa telefontillbehör som är designade från grunden, med fokus på att mode och tech ska kunna existera i symbios.

Deras senaste kollektion är ett samarbete med en av de mest hypade filmerna i mannaminne: Barbie. Med biopremiär på fredag, samtidigt som den lika hypade "Oppenheimer", kommer den rosa och glittriga världen till liv för första gången i en live-action film, med Margot Robbie och Ryan Gosling bland huvudrollerna.

NUDIENT har fått vara med i uppbyggnaden inför filmen med en speciell kollektion av mobilaccessoarer. Kollektionen förkroppsligar essensen av Barbies stil och andan i den kommande kommande Barbie The Movie genom mobilskal, mobilberlocker och mobilgrepp bestående av allt från pärlor till glitter och utstickande pasteller.

NUDIENT x Barbie-kollektionen släpps nu på fredag den 7:e juli 2023 och sammanfaller med biopremiären för den efterlängtade Barbie The Movie. Mobilskalen kommer att finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare och på deras hemsida.