BELL gästas av Rami på ny version av hitlåten "MISSFÖRSTÅTT"

“BELL och Rami, den här duon sätter Sverige i chock”

“Jag vet inte om du missförstått / Eller vilken typ av snefylla du har fått / Jag är inte din vän / Kalla inte mig bro / Jag ska inte med hem / Jag är inte din h*e” … Ja, du känner säkert igen de här raderna. Singeln “MISSFÖRSTÅTT” med den up-and-coming talangen BELL gick viral på TikTok tidigare i år. Efter det släppte hon singeln officiellt, som debuterade som #1 på Sverigetopplistan och Spotifylistan i Sverige. I dag har den över 7,5 miljoner streams. 

Och om ni trodde att BELL inte skulle fortsätta chocka Sverige – får ni tänka om. I dag släpper hon nämligen en ny version av den hyllade singeln “MISSFÖRSTÅTT”. Den här gången har hon med sig en gäst, nämligen rapparen Rami. “BELL och Rami, den här duon sätter Sverige i chock,” rappar Bell på andra versen – där artisterna hörs gå back-to-back. Tracken inleds med en fyndig vers från Rami som ger oss väl genomtänkta bars. 

“Ett oväntat samarbete som har varit väldigt roligt att göra …. Så oväntat att det blir klockrent,” säger Rami om låten. 

Stockholms-baserade sångerskan BELL gjorde debut i år med singeln “BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG”. Sedan dess har hon tagit musikscenen med storm, och redan hunnit turnera. Singeln “MISSFÖRSTÅTT” har blivit en riktig succé. Utöver de höga streaming-siffrorna och listplaceringarna har den dessutom redan fått en remix. Då en norsk med Roc Boyz, som låg #15 på Spotify-listan i Norge. I dag kommer som sagt ännu en version av låten. Nya “MISSFÖRSTÅTT” med Rami är riktigt catchy och lär sätta sig på huvudet hos många. 

Lyssna på “MISSFÖRSTÅTT (Remix)” med BELL och Rami i DOPEST Playlist.