Ben Gorham ny ambassadör för Samsung

Lansering av kampanjen ’Go Capture It!’ & Samsung Galaxy S21

Nu lanserar Samsung Electronics Nordic sitt nya ambassadörsprogram där pionjärer inom sport och kreativa yrken samarbetar under kampanjen 'Go Capture It!'. Kampanjen sammanfaller med lanseringen av Samsung Galaxy S21. Nu står det klart att den första svenska ambassadören blir Ben Gorham, Creative Director och grundare av parfymvarumärket Byredo. Han berättar att han är exalterad över hur snabbt den mobila tekniken förändrar framtiden för kommande kreatörer och hur funktionerna i den nya Samsung Galaxy S21 kan hjälpa denna transformation:

”Det som gjorde detta partnerskap spännande är att vi tillsammans med Samsung kan inspirera människor att hitta deras inre passion. Det här handlar om kreativitet och både Samsung och jag delar filosofin att alltid sträva efter att göra det oväntade. 2020 lärde oss att inte ta något för givet. Men 2021 kommer lära oss att uppskatta vad vi har och inspirera oss att våga fånga möjligheterna i livet. Jag vill att unga kreatörer ska veta att det finns mer utrymme än någonsin för deras talang och deras hårda arbete. När världen går in i en ny era, är världen deras att fånga. ” säger Ben Gorham, Creative Director och grundare, Byredo

Samsungs Electronics nordiska ambassadörsprogram sammanfaller med lanseringen av Samsung Galaxy S21-serien och fokuserar därmed även på hur dess banbrytande teknik inom främst kamera och video kan hjälpa unga kreatörer och sportentusiaster att fånga sina ögonblick i livet.

Samsung Electronics Nordic har också inlett partnerskap med den finska racinglegendaren Kimi Räikkönen, den svenska supermodellen Elsa Hosk, den danska kläddesignern Anine Bing och den norska fotbollsstjärnan Erling Braut Haaland. Teamet av ambassadörer delar en unik historia om hur de har följt sin passion i livet och i programmet kommer ambassadörerna att använda sina röster för att berätta sin historia. De kommer även använda Samsung Galaxy S21 för att fånga och dela med sig av ögonblick i sitt liv med ett hopp att inspirera människor att hitta sin passion och våga följa den.