Läckta bilder på NBA-inspirerad Supreme x Nike Air Force 1

Se de bilderna på vad som tros vara kommande Supreme x Nike samarbetet här.

Det är ingen hemlighet att Supremes kommande samarbete med Nike kommer att innehålla NBA-kläder, dock fanns det inga uppgifter på vad det samarbetet skulle innehålla. Redan förra säsongen såg vi Supreme x NBA sleeven som användes flitigt av NBA stjärnor under matcher.

Nu har bilder på en Supreme x Nike Air Force 1 Mid visats upp med NBA lagens loggor på skorna i en sko som kommer i en svart och vit färgställning.

De läckta bilderna på skorna visar utspridda NBA loggor på skons överdel ihop med Supreme branding. Detta är inte första gången NBA loggor syns på detta sätt på en sko, idén kom i grunden från Reebok som had det på deras low-top sneaker i början på 2000-talet. Denna gång är det Supreme och Nike som förnyat idén och då kan vi förvänta oss stort tryck på skorna från fans, samlare och streetwear-entusiaster.

Ännu finns inga bekräftade uppgifter och i väntan på lanseringen av Supreme SS18 kollektionen som drar igång nästa månad så får ni hålla er uppdaterade på Dopest och på vår Instagram.

Foto: Sneaker News