Det är snart dags för Supreme-season och nu har bilder läckt på vad som ryktas vara deras senaste samarbete med Nike. Efter att ha öppnat en ny flagship-store i Hollywood avslöjades även delar av den kommande SS23-kollektionen, som de senaste läckta bilderna förväntas höra till.

På bilderna som kommit ut på Twitter av den pålitlige läckaren DropsByJay (som bland annat avslöjade Hollywood-butiken) syns en modell ur Nikes sneakervärld som sällan får spotlighten på sig. Den basketanpassade "Air Bakin" gjorde sin premiär under 1997, då den bland annat sågs på fötterna av Miami Heats Tim Hardaway i sin original-colourway. Sedan dess har den endast sett sparsamma releases och försvunnit in i bakgrunden bland resten av skorna i Nikes Air-serie.

Det återstår att se om de versioner av skorna som läckt ut kommer att vara med i den officiella presentationen, som enligt DropsByJay kommer att ske i slutet av veckan. De bilder han plockat fram visar en vit, en röd/svart och en 80-talig lila/gul/svart colorway, som alla har både Nike-swooshen och Supreme-loggan på sidorna såväl som en unik NYC-logga på hälen.

Håll utkik på dopest.se för senaste nytt kring släppet!