• Foto: Julia Sixtensson for DOPEST

En till biofilm på gång från Travis Scott

Rapparen har öst ut löften om projekt inför nya albumet ’UTOPIA’, nu gör han en till film med ”Spring Breakers”-regissör

Som noterat i och med Travis Scotts omfattande roll-out till albumet UTOPIA och den tillhörande filmen "CIRCUS MAXIMUS" signade rapparens Cactus Jack Films ett produktionsavtal med A24 under 2021. Affären har rapporterats att inkludera ett projekt kopplat till Scotts kommande Utopia-album, vilket många tror kommer att bli "CIRCUS MAXIMUS". A24-loggan var dock avsaknad i trailern, vilket (hittills) även stämmer för ett annat projekt som nu kommit till ytan: Nämligen ännu en biofilm vid namn "Aggro Dr1ft".

Denna slider har nyligen dykt upp i pressutskick från Italienska staden Venedigs klassiska "Venice International Film Festival", som för övrigt firar 80 år under 2023. Den finns även listad på deras hemsida under kategorin "Out of Competion", vilket innebär att den inte är inskickad som ett tävlingsbidrag, utan att den endast kommer att ha sin premiär under festivalen.

Informationen är sparsam, men i regi för filmen har vi Harmony Korine. En omtalad indie-filmskapare som först slog igenom med udda semi-dokumentärerna "Kids" & "Gummo" under 90-talet. På senare tid är han kanske kändast för "Spring Breakers" från 2012, en komedi/crime-film med bland annat Selena Gomez & Gucci Mane i rollistan.

Vi vet även att filmen kommer vara 80 minuter lång, baseras på en fiktiv story samt innehålla Travis Scott & spanska skådespelaren Jordi Molla i huvudrollerna. Exakt vad filmen handlar om eller hur mycket Travis respektive A24 har att göra med den återstår att se, men vad som är säkert är att både La Flame och Korine är personer som har gjort det till vana att göra det oväntade.