Grammisnominerade Bishat släpper "Supersonic P*$$y"

Andra singeln för året släpps via egna skivbolaget MINAMIN – följer upp Grammisnominerade EP:n 'WHO HURT YOU?'

När debut-EP:n WHO HURT YOU? droppade mot slutet av 2023 hade Bishat jobbat många år i det tysta, både som låtskrivare och egen artist. Redan som 13-åring skrev hon sin första professionella låt tillsammans med stjärnan José Gonzalez och solo-karriären smygstartades mellan åren 2016-2019. Därefter togs en paus fram tills 2022, då hon återvände med laserfokus på att köra sin solo-karriär via egna bolaget MINAMIN.

Efter att ha släppt Glamhouse-remixen av ”SUGAR” tidigare under 2024 är hon nu tillbaka med ett helt nytt släpp, som tar rygg på att hon Grammisnominerades för sin debut-EP. ”Supersonic P*$$y” är en låt som hyllar och upplyfter den kvinnliga kroppen.

”Supersonic P*$$y är en feel amazing låt. Jag vill att alla som hör låten ska känna sig som gudinnor, att de vågar uttrycka sin sensualitet utan rädsla eller skam. Alla förtjänar att känna att deras P*$$y är supersonic whatever det betyder för dom”, säger Bishat.

Låten kom till strax efter att Bishat fött sitt första barn under förra sommaren.

”När jag födde och sen tog emot min dotter spelades”P*$$y Fairy” med Jhené Aiko i bakgrunden, vilket var så sjukt passande. Så när jag kom tillbaka till studion fick låten sin titel inspirerad av den och hur otrolig min kropp hade varit. Jag kände mig så stark, sexig och ostoppbar. Jag kände att ingen kan säga shit till mig någonsin igen Jag är en naturkraft!”

Singeln är en del av ett kommande debutalbum som förväntas dyka upp under 2025, men under det nuvarande året kommer vi att få ännu fler prover från projektet.

Lyssna på ”Supersonic P*$$y” på Spotify!