BJÖRN BORG bjuder in allmänheten till visning på Kungliga Tennishallen

Torsdagen den 31 augusti visar BJÖRN BORG enligt See-Now-Buy-Now-konceptet på Kungliga Tennishallen i samband med Fashion Week Stockholm och bjuder, förutom VIP-gäster och press, in allmänheten.

Torsdagen den 31 augusti kl 20:00 visar BJÖRN BORG enligt See-Now-Buy-Now-konceptet på Kungliga Tennishallen i samband med Fashion Week Stockholm och bjuder, förutom VIP-gäster och press, in allmänheten. De 300 gratisbiljetterna släpps idag, den 15 augusti, och det är först till kvarn som gäller.

Visningen ’V E R S U S’ är en hommage till tennislegenden och stilikonen Björn Borg och samtidigt en exklusiv lansering av ”BJÖRN BORG Signature Collection”. Kollektionen, som är skapad med anledning av varumärkets samarbete med den kommande storfilmen BORG, släpps i limiterad upplaga i butik och på bjornborg.com direkt efter visningen.

”Jag vill inte avslöja för mycket inför visningen, men jag tror ingen besökare kommer gå därifrån besviken. Visningen sker på centrecourten på Kungliga Tennishallen i Stockholm – en visningsarena som hyllar vårt arv och är dessutom en historisk plats. Som vanligt när vi visar bjuder vi på något storartat och vi ser framemot att göra det för en fullsatt arena”, säger Jonas Lindberg Nyvang, Marketing Director på BJÖRN BORG.

Till visningen har BJÖRN BORG tagit in den välrenommerade brittiska stylisten Tom Guinness. Guinness har tidigare jobbat med varumärken så som adidas, Gucci och Wales Bronner och är även anlitad av de framstående modetitlarna Arena Homme + och POP. Med BJÖRN BORG Signature Collection och Core Collection tolkar han det mytomspunna 70-talet och dess ikoniska stil i en balans mellan futuristiska element och moderna referenser.

Visningen blir det första tillfället då BJÖRN BORG Signature Collection visas publikt. Linjen består av uppdaterade klassiker med tidstypiska detaljer från 70-talet där BJÖRN BORG även återintroducerar sin signatur-logotyp. Kollektionen har en stark anknytning till filmen BORG, en dramafilm om Björn Borgs liv och tenniskarriär från barnsben fram till hans Wimbledonvinst mot John McEnroe 1980. I BORG medverkar bland andra Sverrir Gudnason i rollen som Björn Borg samt stjärnor som Shia LaBeouf, Tuva Novotny och Stellan Skarsgård. Leo Borg spelar i filmen en ung Björn Borg.

Anmälan till BJÖRN BORGs visningen den 31 augusti sker på https://versusborg.confetti.events. Observera begränsat antal platser och att anmälan bör ske innan den 26 augusti.