BLEN släpper två versioner av ”Nära Dig (Remixerna)”

Gästas av Nathan K, Ibbe och ADL.

Blen är känd som "en av Sveriges starkaste R'n'B-röster på den svenska popscenen".  För en månad sedan släppte hon ett smakprov från sin kommande debut-EP, nämligen kärlekslåten "Nära Dig". Nu får den Masse Salazar-producerade låten inte bara en, utan två remixer när Blen släpper "Nära Dig (Remixerna)".

Den första remixen har ett dancehall-sound och gästas av Nathan K samt Ibbe. Nathan K har tidigare släppt musik med artister som Ivory, Ricky Rich och duon OVÖ. Rågsvedrapparen Ibbe släppte nyligen singeln "Wine" ft. Afro B, och gästade för knappt en månad sedan Lova på hennes populära "Fuego REMIX". Blens första remix är perfekt att dansa ut sommaren till på en nattklubb nära dig.

Remix nummer två har ett mjukt, 90's, R'n'B-sound och gästas av ADL. Låten är perfekt att sjunga med till efter en lång dag, eller att lägga till i "R'n'B n'Chill"-listan på Spotify. Gästartisten ADL släppte under juni månad singeln "Ayuni". Emellertid är han känd för singlarna "Forever börjar här" ft Joakim Berg och "Svart Kaffe".

För bara några dagar sedan stod det klart att Blen kommer spela på årets upplaga av musikfestivalen Way Out West i Göteborg. Missa inte det!

Fira in helgen med två nya remixer av Blens magiska singel "Nära Dig" i väntan på debut-EP:n.