Blondey McCoy x adidas Superstar 80s släpps denna vecka

Här kan du köpa det limiterade samarbetet mellan Blondey McCoy och adidas

Att adidas och Blondey McCoy gått ihop för lanseringen av en ny Superstar 80s har inte varit någon större hemlighet. Samarbetet teasades redan i somras när vi för första gången fick se den uppdaterade Superstar modellen som kommer i en genomskinlig ovandel gjort i ett plastmaterial som heter polyuretan.

Nu har adidas gått ut med mer information kring kommande release som sker denna vecka. Superstar 80s by Blondey kommer utöver den genomskinliga ovandelen även med detaljer i läder och en gummisula. Skorna rundas av med texten ”Blondey” printat på skorna där vi vanligtvis brukar se texten ”Superstar”. Skorna kommer i en låda tillsammans med 3 par tillhörande fotbollsinspirerade strumpor i färgerna blå, röd och vit. McCoy berättare i ett pressmeddelande att han ville ta fram en design som aldrig gjorts tidigare.

“Having your name on a shoe is the highest honor you can be awarded. I wanted to do something that had never been done to [the Superstar] before.”

Spana in bilderna på skorna ovan. Superstar 80s by Blondey släpps den 14 december på adidas.com samt hos utvalda adidas skate-återförsäljare. I norden kommer skorna att finnas tillgängliga att köpa på Hollywood i Sverige, My Favorite Things i Finland samt Street Machine i Danmark.

[sneakers id=”82887″]