BoBo släpper projektet ”Strax Tillbaka”

Innehåller fyra nya låtar

Senast vi hörde från Täby-rapparen BoBo var med Michel Dida på bangern “5 Zinjis” från 2021. En singel som dessutom fick en egen remix av producenten Maad Mike. Strax innan det medverkade han på “Coco Chanel” med Tony Miggy och droppade själv singeln tillika klubblåten “Häng”. 

I dag är BoBo tillbaka med projektet Strax tillbaka. Projektet som han inte vill kalla för en EP, innehåller totalt fyra nya låtar. Bredvid sin egen melodiska rap tar BoBo in sång från flera olika gästartister. “Cabriolet” och “02:30” gästas av artisten Asta. “Queen & Slim” gästas av Loidimo och på avslutande “Paraply” bjuder BoBo upp Sixten och Ana Maria. För produktionen står Suedi Business, Maad Mike, Sxs ID och Sixten.

”Jag vill inte kalla det här en EP utan mer en giveaway med musik som  jag har spelat in mellan åren 2019-2021. Jag har alltid varit väldigt kritisk när det gäller mitt egna musikskapande, samt lagt en stor press på att få ut mitt debutalbum. Jag tyckte mina lyssnare förtjänade något under tiden jag är i bunkern och jobbar på debutalbumet som får ta den tiden det tar”, berättar Bobo och lägger till:

Samtidigt då alla som sysslar med musik vet hur mycket tid det kan ta, så kan jag ibland känna att det tar den viktigaste tiden jag har med min dotter som alltid kommer vara prio ett i allt. Det är därför projektet kallas för “Strax Tillbaka”, men under tiden så får ni en tidig sommar present och vi syns strax igen”. 

I väntan på mer musik, lyssna på Strax tillbaka med BoBo här nedan!