Foto: Pressbild

Boiler Room kommer tillbaka till Sverige

Ett av världens hetaste event för klubbkultur & DJs har varit i Sverige ett fåtal gånger tidigare, nu kommer de hit igen

Det brittiska klubbkonceptet Boiler Room startade 2010 som en enkel onlineplattform. Med en webbkamera fasttejpad på en vägg livestreamades DJ- och liveset, ett långt kast ifrån vad de har växt till idag. De har genom åren blivit ett av världens populäraste klubbkoncept med gästspelningar från såväl stora DJs som stora locations, varav Sverige fått hålla i festen fyra gånger tidigare sedan 2013.

Senast var under sommaren 2022 i Stockholm och det är även till huvudstaden de återvänder till i höst, när de intar B-K (Banan-Kompaniet) i Frihamnen. Lördagen den 28:e oktober mellan 21.00-03.00 utlovas det att du kommer kunna se några av housemusikens mest spännande namn. Ingen officiell line-up har kommit ännu, men namn som Sofia Kourtesis & Axel Boman är bland de som tidigare gästat konceptet.

Biljetter släpps imorgon tisdag den 5:e september, klockan 10.00. För att vara säker på att inte missa kan du signa upp dig för releasen HÄR.