Kommer Brent Faiyaz sluta med musiken?

RnB-stjärnan har oroat fans med ett inlägg på sin Instagram – fokuserar på sitt skivbolag och sin artist Tommy Richman

Efter att ha startat sitt egna skivbolag ISO Supremacy och signat Tommy Richman som nu gått viral på TikTok med ”MILLION DOLLAR BABY” har Brent Faiyaz haft annat än sin egen karriär att tänka på.

Den lenröstade RnB-artisten har blivit en av sin generation mest omtyckta inom genren och hans senaste album Wasteland har sålt platina. Hits som ”Wasting Time” (med Drake och the Neptunes) blev listtoppare och Faiyaz har turnerat världen runt, bland annat till Sverige som han besökte senast under hösten 2023.

Framgångarna med ISO Supremacy verkar dock ha fått Faiyaz på andra tankar, då han via ett inlägg på sin Instagram fått fans att oroa sig över en eventuell förtidspension.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Brent Faiyaz (@brentfaiyaz)

Som caption till en bild där han bär sitt egna klädmärke NUWO har Faiyaz skrivit ”njuter av min pension”. Även om det inte är någon officiell bekräftelse på att han lägger ner karriären har fans börjat oroa sig i kommentarsfältet. En användare skämtar om att ”Retirement” är ett bra namn på ett album, medans andra mer irriterat ber artisten att sluta skrämma sina fans.

Senast vi hörde från Brent Faiyaz egna musikkarriär var på en feature till ”should’ve wore a bonnet” från 21 Savage senaste album american dream. Han släppte dock själv projektet Larger Than Life under hösten 2023, som sedan fick en deluxe mot slutet av året.