Bryson Tiller kommer till Sverige

RnB-stjärnan åker ut på Europaturné efter att ha återvänt med ny musik via Soundcloud – se information om spelningen här

Redan 2011 började Bryson Tiller att publicera sina låtar på SoundCloud men det var först med den supervirala låten “Don’t” och hans debutalbum TRAPSOUL från 2015 som han fick sitt stora genombrott. Succéerna fortsatte under mitten av 10-talet och låten “Exchange” nominerades till en Grammy Award i kategorin ”Best R&B Song”.

Efter ett par år av sporadiska släpp och en tid utanför rampljuset har Bryson Tiller nu återvänt till där allt startade och i början av året skapades musikserien ”Tiller Tuesday”, där artisten varje tisdag publicerar låtar som endast finns tillgängliga på SoundCloud, Tiktok och Instagram.

I samband med hans nystart som artist åker han nu ut på Europaturné och den 2:e maj 2024 kommer han till Sverige för en konsert på Fållan i Stockholm. Biljetter släpps nu på fredag den 2:e februari klockan 10:00 här. Missa inte heller vår lista med fler konserter i Sverige 2024!