C.Gambino är tillbaka med singeln "CCTV"

Samarbetar med stjärnproducenten Elai

Den maskerade göteborgsrapparen C.Gambino är tillbaka med ännu en banger. Han etablerade sig snabbt på den svenska hiphopscenen efter att han gjorde debut 2019  – och fortsätter nu på samma spår när han släpper singeln ”CCTV”.

”CCTV” börjar med ett mystiskt beat där vi får höra C.Gambino leverera mörk rap. Låten tar sedan fart när man vi får höra Elais producenttag (är det Sveriges bästa tag?).

Singeln handlar i grund och botten om C.Gambinos lyxiga livsstil och hur många i förorten ständigt bevakas med hjälp av övervakningskameror i varje hörn. Därav titeln ”CCTV”.

 

”Det är CCTV där vi bor, säg mig står du breve?  Är du med mig?  Kör jag kör min bror. Jag sitter och blåser ganja baby, det var längesen de fråga hur jag mår, har du en glizzy och en zasta baby? När jag snurrar i en bil då jag måste bära två.”

 

Göteborgsrapparen har gång på gång bevisat att han är ett namn som är här för att stanna. Samarbetet med den återkommande kollegan Elai, är som vanligt riktigt bra och det är hög kvalité rakt igenom hela låten.

Lyssna på ”CCTV”med C.Gambino i DOPEST Playlist nedan!