C. Gambino släpper medryckande låten "COCA"

"COCA" är ett smakprov på en kommande EP

Idag släpper den Göteborgsbaserade rapparen C.Gambino sin senaste singel “COCA”. Låten följer upp “COSA NOSTRA”, på vilken han för första gången hördes samarbeta med 2.clock. Det nya spåret “COCA” är ett smakprov på hans kommande EP Demons No Angels, och ges ut via skivbolaget GG Music. 

“COCA” balanserar mellan att vara lugn och upptempo. Spåret har ett medryckande beat, producerat av Chase. Tillsammans skapar det en melodi som sätter sig på huvudet redan efter första lyssningen, lika beroendeframkallande som låttiteln. Som vanligt skiner C.Gambino med smarta låttexter, ett snabbt flow och en melodisk stämma. 

C.Gambino har haft ett minst sagt aktivt år med flera singelsläpp. Han inledde året med “LALA” som följts av “NADA”, “REDO”, “Tap Tap” och senaste “COSA NOSTRA” med 2.clock. Göteborgsrapparen gjorde debut 2019 med låten “Rebell”, kort därefter fick många upp ögonen för honom när han samarbetade med Aden på den populära “Buntar”. Med dagens release av “COCA” fortsätter C.Gambino bevisa sin mångsidighet som artist – samt att han är ett lovande framtidshopp på den svenska musikscenen. 

Lyssna på “COCA” nedan!