Caliroots Sneaker Swap Meet 2017

Caliroots berömda Sneaker Swap Meet äger rum nu på lördag

Den 27:e maj arrangerar Caliroots för 11:e året i rad sin mycket populära Sneaker Swap Meet. Detta är ett event där både leverantörer och privatpersoner kan köpa, sälja och byta sneakers. Eventet som tidigare tagit plats på Trädgården ändrar nu plats till At Six lokaler på Brunkebergs Torg 6 i Stockholm, och kommer äga rum mellan 12-17.

I årets Sneaker Swap Meet finns även ett gäng andra aktiviteter man kan sysselsätta sig med. Stucklife Tattoo kommer befinna sig på plats för de som vill ha sin favoritsneaker-modell på huden, Sole Love kommer ha en exklusiv sneaker utställning med ett gäng sällsynta silhuetter som de flesta nog bara sett på bild, och stadsmissionen kommer stå redo att ta emot sneakers och streetwear från den som känner sig generös och medveten.

Som på de flesta sneaker-swaps görs de bästa fynden första timmen. Så även i år kommer man kunna köpa VIP biljetter till första timmen mellan 11.00-12.00 för 100kr. Biljetterna släpps idag 24:e maj på SFD Sneaker store och bara 200 st kommer säljas så det gäller att vara snabb.

Man har även en gedigen lineup DJs som kommer ge oss ett fint soundtrack dagen till ära. Spana in denna lineup här nedanför.

DJ's
11-12: Elias Einhyrning
12-13: NBDY CLUB
13-14: Emilia Franklin
14-15: QWANAH
15-16: DJ Merema
16-17: Taro