Cardi B om Offsets otrohet: ”Tror inte det är sant, men bryr mig inte”

Rapparen gick ut och klarade upp rykten om otroheten, skilsmässan & framtiden i en livestream på Instagram

Bara för några månader sedan släppte det gifta paret Cardi B & Offset låten ”Jelaousy” tillsammans, en singel som både konfronterar och lättar på trycket gällande deras stormiga förhållande. Deras sex år långa relation har kantats av otrohet, drama och försoningar, men enligt Cardis senaste Instagram Live är det nu över på riktigt.

Foto: TMZ / Skärmavbild via X

Dramat har pågått sedan början av december, då Cardi avföljde Offset och la ut Stories på sin Instagram där hon bland annat skrev ”ni vet när man växer ifrån ett förhållande”. Efter det var det dock ganska tyst kring paret, innan Blueface plötsligt anklagade Offset för att ha legat med hans ex-flickvän, reality-personligheten Chrisean Rock.

Offset gick snabbt ut och nekade till detta via X och menade på att Blueface behöver söka hjälp. Bara någon dag efter situationen verkar även Cardi känt sig manad till att klara upp en del frågetecken, vilket hon gjorde via sin egen Instagram Live. Hon börjar med att säga att hon inte tror att Blueface anklagelser är sanna, men att hon ”inte kunde bry sig mindre” då hon är singel och helt fokuserar på sin egen framtid. Hon avslöjar även att hon ansökt om skilsmässa från Offset två gånger och att de har varit separerade under en längre tid.

Offset har fortfarande inte kommenterat uppbrottet från Cardi, men det är inte första gången han anklagas för otrohet. Paret bröt upp en första gång under 2018, då Offset var otrogen med en okänd kvinna. Detta ledde bland annat till han försökte be om ursäkt till Cardi mitt under en av hennes live-spelningar, något som i stunden inte togs emot särskilt väl. Även under 2020 flög rykten om otrohet, men efter en inställd skilsmässa försonades rapparna och året därpå fick de sitt andra barn tillsammans.