Casper The Ghost släpper EP:n ’Holding on for dear life’

Med låtar som ”The Box” ”SUPERFICIAL” och ”Again”

Det är nog inte många som hade gissat att punken skulle få så stort uppsving igen. Genom trender på TikTok och klädstilar som e-girl och e-boi har även musiken som hör till fått ett uppsving. Några som verkligen pushat den moderna svenska punken är up-and-coming duon Casper The Ghost, bestående av grabbarna Casper Brodin och Victor Hillbom.

Efter populära tracks som ".Bound" (platina), "Flipside" (guld) och "Again" är Casper The Ghost äntligen aktuella med den sjuspåriga EP:n Holding on for dear life - där fyra av låtarna är helt nya. Här följer de upp debut-EP:n CTG FOREVER som kom för drygt två år sedan. Sedan dess har de hunnit utvecklas mycket och finna sin egen väg - med energin och drivet från punken, kombinerat med melodierna från modern pop och rock.

"Det känns sjukt kul att släppa ett helt projekt med det nya soundet och att få samla ihop de låtar vi gillar mest från det vi skrivit senaste tiden. Lite som att knyta ihop säcken. Vi känner att vi mognat i vårt skapande och upplever att allt bara blir bättre. Mycket har hänt för oss både som artister och människor, men kärleken till skapandet har inte förändrats från det att vi startade," säger Casper The Ghost.

I sommar kan du vänta dig att se Casper The Ghost spela live på festivalerna Brännbollsyran och Lollapalooza. Tills dess kan du höra nya EP:n Holding on for dear life nedan!