Casper The Ghost släpper singeln ”Again”

Släpps tillsammans med en tillhörande video

Svenska duon Casper the Ghost (Casper Brodin och Victor Hillbom) har mejslat ut en egen nisch i Sverige byggd på lika delar trap, indierock och emo. Idag är de tillbaka med singeln "Again" - influerad av band som Blink-182.

Nya singeln "Again" är skriven och producerad av Casper the Ghost tillsammans med Liohn och Klahr vilka bl.a skrivit åt Missy Elliot, Bree Runway och varit med och skrivit på Lady Gagas senaste Grammy-nominerade album. Produktionen är rocking, men kompletteras i andra hälften av låten med trap-trummor.

"Vi skrev Again i april förra året, vi kom till en punkt i studion där vi var så sjukt trötta på att göra samma typ av låtar igen igen och igen. Vi har alltid gillat rock så vi tänkte att vi skulle testa att gå mer åt det hållet. Det tände verkligen något och det var riktigt länge sen vi hade så kul i studion. Det kanske inte märks i låten som handlar om ett dåligt förhållande som är svårt att bryta personen ”fucks you over again again and again” – berättar Casper om låten

Den tillhörande musikvideon "Again" är inspelad i Åre och signerad en av Sveriges just nu mest hypade skidfilmare, Björn Eklund, som nu gör sin första musikvideo tillsammans med Casper the Ghost. Se videon högst upp i artikeln.