Dejtar Central Cee & Ice Spice? Syns tillsammans i London

Rapparna har tidigare synts tillsammans i studion – nu dyker videos upp på från en shoppingrunda i Cench hemstad

Central Cee & Ice Spice har väldigt olika, men samtidigt väldigt lika karriärer. Båda exploderade i popularitet på TikTok med hjälp av virala låtar under början av 20-talet, varav Central Cee hade grindat i UK-rapens underground under flera års tid medans Ice Spice i stort sett slog igenom direkt med debutsingeln ”Munch”.

Under våren 2024 syntes rapparna i studion tillsammans för första gången, vilket startade rykten om att ny musik skulle vara på väg efter att Cench tidigare gästat på remixen till ”Munch”. Nu har ryktena ändrat bana från musik till kärlek, då de synts tillsammans i Central Cees hemstad London. Fans lyckades filma duon när de shoppar i smycken tillsammans i en galleria, omgiven av säkerhetsvakter.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av The Shade Room (@theshaderoom)

Samma dag pusslade även fans ihop att de båda var i en blå Lamborghini Truck, då de la ut bilder på sina respektive storys som visade samma interiör.

Ingen av rapparna har lagt ut något på varandra offentligt och de har inte heller kommenterat ryktena om att de ska ha börjat dejta. Central Cee har dock i en tidigare intervju med Complex beskrivit Ice Spice som en ”god vän”. Samtidigt har Cench nyligen setts med sitt ex under en musikvideo-inspelning i Nigeria.

Håll utkik på dopest.se för mer om kärlekshistorian framöver!