Då kan du se Zendaya i 'Challengers'

Den omtalade trailern visar Zendaya i rollen som ett tennisunderbarn som blev tränare – då har filmen biopremiär i Sverige

Få filmer fick så mycket uppmärksamhet bara för sin trailer under 2023 som tennisdramat ChallengersLuca Guadanigo (Call Me By Your Name) har regisserat denna hypade rulle som först skulle haft premiär under hösten 2023, men som sköts upp till 2024 på grund av strejkerna i Hollywood.

Tashi (Zendaya), ett före detta underbarn i tennis som senare blev tränare, är gift med tennismästare Art (Mike Faist) som hamnat i en lång förlustrad. Hennes strategi för sin mans upprättelse tar en överraskande vändning när han måste möta sin tidigare bästa vän och Tashis föredetta pojkvän Patrick (Josh O’Connor).

Filmen har biopremiär i Sverige och världen över den 26:e april 2024, men den har redan visats i Australien där den gick upp på bio den 26:e mars. Det är ännu oklart när den kommer till streaming, men då Warner Bros. Discovery är filmens utgivare är det inte omöjligt att den senare kommer till Max.