Champion & BEAMS Collaborate teamar upp med Yu Nagaba för en 'Toy Story' kollektion

"WOODY" och "BUZZ" får egna tröjor

För att fira Pixars kommande ’Toy Story 4″ och ”The Sceience Behind Pixar”-utställningen så har BEAMS, Champion och japanska konstnären Yu Nagba gått ihop för att släppa en Toy Story kollektion. Den kommande kollektionen består av totalt sex plagg. Champion erbjuder tre vändbara tröjor medan BEAMS släpper tre t-shirts med Yu Nagaba.

Champion bibehåller sin klassiska design i färgkombinationerna grå, svart och vit och påminner om Star Wars kollektionen som man släppte 2014. På tröjorna ser vi texterna ”WOODY” och ”BUZZ” med karaktärernas färgpalett, en ”PIXAR” tröja släpps och men enbart i BEAMS Roppoingi Hills butik. Alla tre tröjor kommer med Champions ”C”-logga på tröjans ärm, på den andra ser är karaktärernas ansikte broderade. Den andra halvan av kollektionen består av BEAMS och Nagaba samarbetet där vi ser illustrationer på Woody och Buzz. T-shirtsen kommer i orange, svart och vit där den svarta är exklusiv till BEAMS Roppingi Hills butiken.

Champion x BEAMS x Yu Nagaba Toy Story kollektionen är tillgänglig att förhandsboka nu, kollektionen släpps i september. Champion tröjorna säljs för $120 USD (ca 1133 SEK), och BEAMS x Yu Nagaba T-shirts för $40 USD (ca 377 SEK).

Spana in kollektionen ovan!