Champion by Wood Wood Spring / Summer 2018

Spana in Champion och Wood Wood senaste kollektion. Kollektionen innehåller stilrena basplagg i monokroma färger med tryck i form av ord kopplade till sportsvärden.

Det danska varumärket Wood Wood, har i ett samarbete med det ikoniska sportvarumärket Champion skapat en kollektion. Kollektionen innehåller stilrena basplagg i monokroma färger med tryck i form av ord kopplade till sportsvärden.

Kollektionen Champion by Wood Wood SS18 bygger på den stilsäkra och äkta sportswear-känslan som varumärket Champion är experter på att förmedla i sina produkter – främst i deras ikoniska Reverse Weave-material och deras Premium Jersey-kollektion. I samarbete med varumärket Wood Wood har man nu förnyat den klassiska sportswear-stilen, genom t-shirts, sweatshirts och hoodies i en mixad design av monokroma nyanser, inspirerade av höstens färgskala. Dessa nyanser är vi annars inte vana att se från Champion, utan går istället mer i linje med Wood Woods egna vår- och sommarkollektion och adderar en sofistikerad och nutida känsla till den gemensamma kollektionen.

Enkla och tydliga typsnitt som relaterar till känslan av att antingen titta på eller utöva någon form av sport följer med löpande i kollektionen. Ord som ”Drama”, ”Euphoria” och ”Magic” syns på stilrena basplagg och lyfter designen ytterligare.

Kollektionen Campion by Wood Wood, Spring / Summer 2018 kommer att förlanseras i alla Wood Woods egna butiker inklusive woodwood.com, Champions flagship-butik i London samt på championstore.com den 15 februari.Den globala lanseringen sker den 24 februari hos utvalda återförsäljare.