Chance The Rapper ställer in Lollapalooza – ersätts av J Balvin

Latinostjärnan återvänder till Stockholm

Chance The Rapper var bokad till Lollapalooza som går av stapeln den 28-30 juni, dock meddelade arrangörerna att artisten ställer in. Dock ersätts han av J Balvin som tidigare fyllde Gröna Lund när han besökte Stockholm i maj.

J Balvin är en av Sydamerikas största artister och världens just nu tredje mest streamade artist. Han delar topp 3-listan med en annan Lollapalooza Stockholm-artist - Billie Eilish! Med hitlåtar som ”X” (med Nicky Jam), “I Like It” (med Cardi B) och “Mi Gente” (med Willy William) har Medellin-sonen genererat miljarder streams och visningar de senaste åren.

Han har samarbetat med artister som Pharrell Williams, Major Lazer, Sean Paul, Selena Gomez och Daddy Yankee för att bara nämna några få. Han har sålt ut några av världens största arenor och han var den första latino-artisten någonsin att spela på den största scenen på Coachella Valley Music and Arts Festival – och han kommer va den första latino-artisten någonsin att headlinea ikoniska Lollapalooza i Chicago senare i sommar.

Lollapalooza Stockholm börjar fredag den 28 juni och pågar till söndag 30 juni. J Balvin spelar på Tower Stage på söndage, läs mer på Lollapalooza hemsida.