Cherin följer upp debuten med "Adrenalina"

Den hårdare debutlåten "Voltaire" följs upp med mer melodiös pop-rap producerad in-house i det egna skivbolaget To The Moon

Även om hon bara för tre veckor sen debuterade med singeln “Voltaire” konstaterar Cherin att hon är här för att stanna med sin nya singel ”Adrenalina”. Detta är den första låten som föddes ur samarbetet (och numera in-house-teamet och labeln To The Moon) mellan Cherin och producenterna Can Sabuncu och Sebastian “Sebrizi” Ernström.

Medan “Voltaire” var mer ett slag i ansiktet är “Adrenalina” en låt som får en att sväva iväg genom Cherins melodier och de pulserande rytmerna. Det är en låt som strävar efter att fånga soundet av hoppfullhet, frihet och glädjen av att vara fri. En musikvideo för matcha energin är även på gång.

“Tänk dig att du står på toppen av ett berg och flyr till en annan planet i tanken. Du vet när man känner att man är en del av universum som helhet. Jag visste direkt att vi skulle filma videon i Spanien, redan innan låten ens var klar. Sen två månader efter det när vi väl var i Alicante så hittade vi en perfekt spot som var som gjord för att vara med i videon – det var som att universum bara guidade oss hit för just det här”, säger Cherin om låten och videon.

Flera samarbeten från To The Moon väntas att komma inom kort, redan i juli släpper Cherin den tredje singeln “Dopamin”.

Lyssna på ”Adrenalina” och mer ny musik i DOPEST Playlist!