Cherrie Kehlani 163 För Evigt Remix

Cherrie bekräftar ”163 För Evigt” remix med Kehlani

Cherrie teamar upp med världsstjärnan Kehlani för ”163 För Evigt Remix”

Under både 2016 och 2017 har Cherrie uppmärksammats internationellt. Singeln Aldrig igen(må sådär) gästades av Stormzy, och videon till singeln 163 För Evigt fick stor internationell spridning. Därför kommer det kanske inte som en överraskning att hon nu är tillbaka med ännu ett samarbete med en stor internationell artist.

För en tid sedan hintade Cherrie att hon skulle släppa en remix av 163 För Evigt. I nuläget gästas den av Z.E. Än så länge har fansen bara kunnat gissa vem det skulle komma att bli ... Under NBDY CLUBs fest i helgen, då Cherrie uppträdde, passade hon på att spela remixen som visade sig gästas av ingen mindre än Kehlani.

Den amerikanska sångaren debuterade med sitt mixtape Cloud 19 under 2014. Sedan dess har hon släppt låtar som Gangsta (Suicide Squad soundtrack) och Good Life. Dessutom har hon jobbat med artister som G-Eazy, Chance The Rapper och Eminem, då hon gästade hans senaste album Revival. Kehlani har även dejtat NBA-spelaren Kyrie Irving som förra året släppte den populära Nike Kyrie 3.

Låten har ännu inget releasedatum, men håll utkik på Dopest för senaste nytt. Fram tills dess får ni lyssna på originalet.