Cherrie avslöjade nyligen datum och städer för sin sommarturné “LEVER&LER”. Nu har sångerskan teamat upp med activewear-varumärket Stronger för att bli deras nya ambassadör. Cherrie berättar att hon alltid prioriterat andra före sig själv. Har det inte varit hennes familj så har det varit hennes vänner. Även pandemin har gjort att hon mått dåligt med inställda konserter och spelningar. Det har inneburit mycket stillasittande:

Under pandemin satt jag mest hemma och tittade på tv. Det var väldigt enformigt och jag kände att jag inte fick någon inspiration överhuvudtaget.Jag känner också att min kropp inte fungerar som den en gång gjorde. Jag vill kunna dansa som jag gjorde förut. Det är dags för en förändring och tack vare samarbetet med Stronger känner jag mig mer motiverad än någonsin,” säger Cherrie.

Cherries mål med samarbetet är att få en nystart och påbörja sin resa mot ett bättre välmående. Nu inleder hon ett årslångt samarbete med både Stronger och en personligt tränare. Samtidigt vill hon uppmana och inspirera andra att ta tag i sin träning för att förebygga både psykisk och fysisk hälsa.

Hon berättar att hon under lång tid har haft problem med sina knän. Cherrie, som alltid älskat att dansa, vill med Stronger och en personligt tränare få hjälp att komma tillbaka. Som hon själv säger:

Jag har ett mål i år, och det är att skapa den snyggaste dansvideon som Sverige någonsin sett... och då måste jag in och hitta tillbaka till dans-Cherrie”. 

Ta en titt på bilderna är ovan - och missa inte vår intervju med Cherrie som du kan läsa här!

Se DOPEST intervju med Cherrie om nya skivan ’Naag Nool’