Cherrie inviger ny era med "SÄG SOM DET E"

Efter att ha blivit independent igen har RnB-ikonen teasat sin "OBSIDIAN ERA" – lyssna på första singeln från det nya kapitlet här

Som en av Sveriges självklaraste RnB-drottningar har Cherrie ändå lyckats balansera sitt genombrottssound med nya experiment. Under den senaste tiden har hon hintat om en ny era av musik som hon själv kallar för OBSIDIAN, vilket nu resulterat i en första singel i form av ”SÄG SOM DET E”.

Singeln är ett statement där Cherrie visar sin kunskap och kärlek för den genre hon har varit med och utvecklat i Sverige. Inslag av 80-tals synth & neo-soul melodier gifter sig vackert med ett modernare RnB-sound, en kombination av nytt och beprövat för Cherrie i inledningen av hennes nya era.

”Den här låten handlar om kärlek i sin ärligaste form och att våga be om det man förtjänar. Sanningen”, säger Cherrie om låten.

Cherrie har nyligen blivit självständig artist igen och det markeras med den nya eran OBSIDIAN. Om det innebär ett nytt album vet vi ännu inte, men Cherrie kommer att bege sig ut på en ny turné under våren och sommaren vilket förhoppningsvis ger fler svar på den frågan. Singeln släpps dessutom med en live-version, så för den som vill ha en försmak inför de kommande månaderna kan börja redan nu.

Lyssna på ”SÄG SOM DET E” på Spotify!