Cherrie släpper akustiska ”Fortsätter Hoppas”

Singlen släpps med en tillhörande video

Under juldagen leverade Cherrie sin alldeles egna julklapp till fansen i form av den akustiska låten "Fortsätter Hoppas". Redan i tisdags hintade Cherrie om att något var på väg och dagen efter gav hon ett smakprov på låten. Hon avslöjade även att hon skrev spåret i somras:

"Skrev denna låt på min balkong under karantän i somras tillsammans med @pontusperssonn och insåg kanske inte just då hur mycket dessa ord skulle behövas att sägas nu när det nya året är runt hörnet"

I låten, som släpps med en tillhörande live-video, hör vi Cherrie sjunga om ensamhet, hopp och drömmar: "Håll ut, även om ingen ser / Känns som alla vill någonting mer / Drömmar som kan bli verklighet / För det får ha sin gång, vägen är lång".

Låten är skriven av Cherrie, Pontus Persson och Sonny Fahlberg. I videon hörs både Emmanuel Hailemariam och Pontus Pontus på gitarr. I samband med släppet skrev Cherrie på Instagram: "Hoppas att ni tycker om den men mest av allt så önskar jag att texten berör er, var än ni är, på jobbet, firar med familjen eller även om man är helt ensam".

Lyssna på låten ovan!