Cherrie ger oss sommarens soundtrack på ny singeln ”Tempo”

En kärleksförklaring

It’s Cherrie szn! Det har nog ingen missat vid det här laget, och R&B-sångerskan fortsätter nu förgylla sommaren med ännu ett singelsläpp. Låten “TEMPO” är soundtracket till din sommar. Det blir dessutom en efterlängtad uppföljare till senaste releasen “MER”

“Alla låtar jag släpper nu under sommaren har en röd tråd där jag pratar om olika delar av vad det betyder att vara en självständig kvinna och veta vad man förtjänar. Om MER var lite kaxigare, och står för att jag förtjänar vad jag vill i livet, så är TEMPO mer av en kärleksförklaring. Men samtidigt också ett sätt för mig att sjunga om att leva i nuet. Jag kan ta kontroll över tempot - och hålla tempot basically,” berättar Cherrie om “TEMPO”.

Samtidigt som Cherrie släpper “TEMPO” befinner hon sig ute på sin LEVER & LER SUMMER TOUR runt om i Sverige, samt med ett stopp i UK. Efter flera års paus från liveframträdanden är hon äntligen tillbaka på scen. “Det är definitivt en kärleksbomb och värsta energikicken att ba’ få sjunga tillsammans med mina fans och träffa dom. Det känns magiskt,” säger Cherrie.   

Som en del av hennes LEVER & LER SUMMER TOUR genomförde sångerskan nyligen en helt slutsåld headline-show i London. I år har Cherrie dessutom rest över hela världen för musikvideo-inspelningar i bland annat Colombia och Frankrike. Hon kan även avslöja att det väntar flera internationella surprises framöver: 

“Jag har spelat in mycket musik i London, där jag också hade en slutsåld headline-show. Jag kan säga att det kommer internationella samarbete från mig i framtiden, men jag kommer hålla på vilka det är tills det är dax …” avslutar Cherrie.

Lyssna på "Tempo" i DOPEST Playlist nedan!