Chief Keef & Mike WiLL Made-It släpper video till "Bang Bang"

Låten är ett första smakprov från deras kommande joint-album

Sosa-rapparen Chief Keef släppte tidigare i augusti spåret ”Bang Bang” tillsammans med producenten, låtskrivaren och artisten Mike WiLL Made-It. Nu är de tillbaka med en sprillans ny musikvideo för det senaste spåret. Videon, som är regisserad av Blank Square Productions, är ett smakprov från Chiek Keef och Mike WiLL Made-It’s kommande samarbetsalbum.

”Bang Bang” beskrivs som starten på en ny eras för Mike. Något som alla kanske inte känner till är nämligen att producenten fick sin hårddisk stulen, vilken innefattade över tio års arbete. Trots det har han jobbat hårt och samarbetat med namn som Lil Yachty, Polo G. Chloe x Halle, Gunna och Young Thug.

Med det nya spåret gör Chief Keef dessutom en officiell comeback till rap-scenen efter att ha fokuserat på e-sport under det senaste året. Trots att han har ett väntande album, Almighty So Part 2, väljer han nu att lägga energi på det kommande samarbetet med Mike. Producenten såg tidigt rapparens talang och bland annat har de jobbat ihop på Chief Keef’s debutalbum Finally Rich.

Se musikvideon och lyssna på ”Bang Bang” nedan!