Childish Gambino släpper trailer för film/albumet 'Bando Stone & The New World'

Donald Glovers sista album under artistnamnet kommer med en film där han själv spelar huvudrollen – då släpps första singeln

Donald Glover har under sin långa karriär visat sig ha talang för det allra mesta. Som manusförfattare (30 Rock, Atlanta), skådespelare (Community, Mr. and Mrs. Smith) och musiker under aliaset Childish Gambino har han blivit en prisbelönt kreatör, men hans tid inom musiken är nu påväg mot sitt slut.

Tidigare avslöjade Donald Glover att han pensionerar Childish Gambino som artist och att två album var påväg: Atavista som släpptes under våren 2024 och Bando Stone & The New World, som agerar soundtrack till en film med samma namn.

Nu har vi äntligen fått den första trailern till filmen som är regisserad av Glover och även har honom i huvudrollen som titelkaraktären, en berömd musiker fast i en postapokalyptisk värld där han träffar en överlevare spelad av Jessica Allain. Den första singeln ”LITHONIA” släpps imorgon tisdag den 2:e juli, medans albumet och filmen kommer senare under 2024.

Spana in den officiella trailern ovan!