City Girls rockar klubben med nya singeln "TWERKULATOR"

En banger för sommarens för- och efterfester

Energi-duon City Girls består av Yung Miami och JT. Sedan deras smash-hit ”Act Up” (2018), har de bevisat, med hjälp av 2020’s album City On Lock, att de är i gamet för att stanna. Deras catchiga flows och bars gör att deras låtar nästan känns som skräddarsydda för TikTok. Efter att ha läckts för över ett år sedan såg vi i mars 2021 hur Lil Uzi Vert’s nya flickvän, JT, lyckades få sin vers från ”TWERKULATOR” att gå viral. Nu har de samples som behövts clearats, och det officiella spåret är bland oss.

Produktionen av Mr Hanky startar det hela med en bang. En förvrängd, nästan Pharrell-ig fyrtakts-nedräkning övergår till ett studsigt intro med effekter och viskande som bara skriker 80-tal. JTs refräng meddelar lyssnaren att det nu är dags för ”The Twerkulator”:

I’ma shake what my mama gave me
I’ma shake my money-maker
It’s time for the twerkulator

Hon fortsätter med en skrytsam vers där allt från sin Mercedes G-klass, pengar, och twerkande tas upp. 80-tals vibben fortsätter när Afrika Bambataa & The Soulsonic Force’s klassiska hit ”Planet Rock” samplas, och spelas vackert bakom vokalerna. Yung Miami kommer sedan in på andra versen och fortsätter det snabba, hårda tempot.

City Girls visar åter igen deras otroliga kemi samt förmåga att skapa catchiga bangers för allt från för- och efterfesten. Låten gör sig redo att ta det tillbaka 40 år och rocka klubbarna som på gamla goda tiden.

Lyssna på ”TWERKULATOR” nedan!

Följ Dopest för mer info om City Girls och andra kommande släpp…