Converse släpper Pride-kollektion designad av Miley Cyrus

Converse Pride Collection är en kollektion som är designad av Miley Cyrus där alla nettoinkomster går till att stödja HBTQ+ och ungdomssamarbetspartners globalt.

Pride-rörelsen representerar de otroliga framsteg som görs när människor går samman och talar ut. Denna globala rörelse visar att en enda handling kan skapa förändring för kommande generationer och rörelsen tjänar som en påminnelse om att det finns mer arbete att göra överallt.

Converse Pride Collection föddes ur Converse Pride Employee Network och dess anda, kollektionen fungerar också som ett litet bidrag för dem som har banat vägen och fortsätter att förespråka vikten av att människor i alla åldrar vågar vara sina sanna jag.

Alla nettoinkomsterna av försäljningen av Converse Pride-kollektion kommer att gå till att stödja HBTQ+ och ungdomssamarbetspartners globalt, inklusive Happy Hippie Foundation, Gets Better Project, Minus 18 och RainbowYOUTH.

Förutom den fullständiga streetwear-uniformen, framtagen till Pride-firandet, har Converse arbetat med samhällspartners för att socialt bekräfta uttalanden om hopp och kärlek från HBTQ+ och ungdomar nu när de gjort sig redo för Pride 2018.

Converse Pride-kollektion som skapats av Miley Cyrus finns nu tillgänglig exklusivt på Converse.com och hos utvalda Converse-butiker, priserna ligger mellan €45 till €110.

Sko-kollektionen inkluderar Chuck Taylor All Star Platform Hi inspirerad av Pride-flaggan och Happy Hippie Foundation-logotypen, en Chuck 70 Hi och Chuck Taylor All Star med glittriga prickar. Klädkollektionen består av en Converse Pullover Hoodie och Track-byxa med Happy Hippie Foundation-logotypen och en regnbågeglitterrevär längs ärmarna och benen. Det finns även en glittrande prickig t-shirt i svart och vitt, och en hatt i samma utförande.