Cyme Fest återvänder – här är de bokade artisterna

Efter succéåret 2023 intar festivalen Trädgården i Stockholm igen – artister som den Drake-signade Naomi Sharon

För andra året i rad presenterar det kreativa kollektivet Ladieslove tillsammans med Live Nation och Luger Cyme Fest – en hyllning till exceptionella talanger som efter fjolårets slutsålda succé nu gör comeback på Trädgården i Stockholm den 6:e juni 2024. Namnet Cyme hämtar sin inspiration från det botaniska fenomenet där en ensam blomma först utvecklas från en central stam – som sedan gör det möjligt för andra blommor att växa fritt. En symbol för det Ladieslove vill uppnå med eventet.

Boutiquefestivalen Cyme Fest föddes ur en önskan om att skapa mer utrymme för kvinnliga akter som tänjer på gränserna för konstnärliga uttryck samt berika utbudet av kulturella upplevelser.  Med ett brett utbud av genrer som Amapiano, RnB, Ambient Pop, Future Beats med mera är festivalen en omsorgsfullt kurerad plattform där musikentusiaster och nyfikna sinnen kan mötas och upptäcka en noggrant sammansatt lineup av artister, dj:s, konst och kreativa samarbeten.

Först ut att presenteras i line-upen är inga mindre än Uncle Waffles, Naomi Sharon (signad till Drakes OVO) och Stella Explorer samt Ladieslove själva. Festivalens kompletta program presenteras senare i vår och artisterna till årets line-up adderas löpande framöver.

Biljetter släpps nu på tisdag den 26:e mars klockan 10.00 via LiveNation.se.