D50 från Grind Gang tillbaka med singeln ”VaMeMej”

”Jag beskrev mina favoritegenskaper hos en tjej, men förklarade samtidigt för henne vad som krävs för att få att VaMeMej”

D50 från det Märsta-baserade kollektivet ”Grind Gang” har släppt musik sedan 2018 då han debuterade med ”Guld och Diamanter”, men är nu redo att satsa fullt ut på musiken - och idag släpper hand den Jeppe Rønn-producerade singeln ”VaMeMej”.

Låten handlar om kärleken till en tjej som är något utöver det vanliga - men som samtidigt väcker frågeställningar om äkthet och lojalitet i relationen, som man måste ta hänsyn till. Låten fick DOPEST höra redan i veckan när han uppträdde på kollegan ADAAMs releasefest, som även släppt flera låtar tillsammans med D50.

D50 berättar om nya singeln:

"Jag gjorde låten i Danmark och under samma resa gjorde jag tre-fyra låtar, men det var denna som jag fastnade mest för. Jag började leva in mig i texten och jag tänkte vad skulle jag säga eller göra till en tjej om jag var i en snarlik situation? Då började jag beskriva mina favoritegenskaper hos en tjej men samtidigt förklara för henne vad som krävs för att få att VaMeMej”.

Lyssna på nya singeln "VaMeMej" i DOPEST Playlist nedan.