• Epic Games
  • Epic Games
  • Epic Games

Då kommer Travis Scott x Fortnite ’Astronomical Tour’ till Europa

Se även helt nya bilder på läckta ”skins” och ”cosmetics”

Igår rapporterade vi om spekulationer kring att en Travis Scott online-konsert skulle ta plats i det populära TV-spelet Fortnite. Det är rykten som cirkulerat i flera månader. Och de är långt ifrån oberättigade. När fysiska gig blir inställda på grund av COVID-19, övergår många till online-spelningar - även Travis Scott (som skulle varit headliner på den numera uppskjutna festivalen Coachella). Nu står det även klart att han kommer ha världspremiär för sin nya låt genom spelet.

Gör dig redo för en historisk upplevelse som förenar spelare och fans världen över. Under gårdagen publicerade Fortnite nämligen en tweet med den kryptiska texten "12PM ET", vilket lockade spelaren att gå online. Klockan 18:00 igår kväll (svensk tid) sågs en spelversion av Travis Scott surfa genom den stimulerade verkligheten på en tågvagn från en bergockhdalacban, likt han setts göra på sina riktiga live-spelningar. Vi fick även ta del av en konsertaffisch med datum för fem olika spelningar. De gig som sker i Europa tar plats 24/4 april 16:00, samt 25/4 april 17:00. Ready to rage?

Uppdatering: 

Det har tidigare dykt upp bilder på möjliga "skins" som en kan bära för att spela Travis Scott i Fortnite. Idag dök tydligare, läckta bilder och videos upp på ett potentiellt "skin", men även "cosmetics" via Instagram-profilen @realhypex. Bilderna är läckta, och ännu ej bekräftade av Fortnite själva.

Håll utkik på hemsidan efter fler nyheter kring Travis Scott x Fortnite, och läs mer på: fortnite.com/astronomical.

https://www.instagram.com/p/B_PFPqBDhq6/

View this post on Instagram

Leaked Skins!

A post shared by HYPEX (@realhypex) on

View this post on Instagram

Leaked Cosmetics!

A post shared by HYPEX (@realhypex) on